Elevator

Avoimet valmennukset

Elevator järjestää avoimia valmennuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yrityksestä tai toimialasta riippumatta. Nämä valmennukset tarjoavat tehokkaita työkaluja ja huikeita elämyksiä! Elevatorin valmennuksissa suurta osaa näyttelevät myös itse osallistujat, sillä valmennustemme toimintatapa on työpaja -tyyppinen. Valmennuksissa työstetään paljon osallistujien itse valitsemia aiheita ja haasteita. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi.

Jokaisessa valmennuksessamme kukin osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelmansa, mikä varmistaa valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen.

Elevator pidättää oikeuden muutoksiin. Esimerkiksi valmennuksen ajankohta tai toteutustapa saattaa muuttua.

Huom! Elevatorilla on oikeus taltioida osia valmennuksista (esimerkiksi valokuvin tai videolle). Oikeudet taltioituun materiaaliin ja sen käyttöön jäävät Elevatorille. Taltiointi ei aiheuta mitään muutoksia valmennusten sisältöön.

Fasilitoinnin rautaisannos

4.-5.6.2024 Enää pari paikkaa jäljellä!
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Suorituskyvyn maksimointi ja työssä jaksaminen

26.-27.11.2024 Jokainen aiempi toteutus myyty loppuun. Ilmoittaudu ajoissa!
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Räätälöidyt fasilitointivalmennukset

"Muut tekee, mitä osaa; me tehään aivan mitä huvittaa", kuten rap-artisti Iso H sanoo Fintelligensin kappaleessa Hoida homma.

Valitsemme tarkasti kenen kanssa aloitamme yhteistyön. Miksi? Koska haluamme keskittyä merkityksellisiksi kokemiimme projekteihin, ja koska osaamisemme on kysyttyä. Saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta me valitsemme asiakkaamme - koska voimme.

Jos olet kiinnostunut tilaamaan jonkin valmennuksistamme organisaatiosi sisäisenä toteutuksena, ota meihin yhteyttä ja kerro, miksi meidän kannattaisi tarjota palvelujamme juuri sinulle, ja miksi tarvitset nimenomaan meidän apuamme.

Jos vakuutat meidät, saatat päästä valikoimaamme joukkoon yhteistyökumppaneita ja yrityksiä, joille tarjoamme valmennuksiamme myös organisaatioiden sisäisinä toteutuksina ja tilaisuuksien fasilitointia eli tilaisuuksien ohjattua vetämistä.

Suosituimpia valmennuksiamme ovat Fasilitoinnin rautaisannos, Suorituskyvyn maksimointi ja työssä jaksaminen, Tehokas ajankäytön hallinta sekä Rakentava palautteenanto.

Mikäli kiinnostuit loistavista valmennuksistamme ota rohkeasti yhteyttä Mirko Häyriseen, mirko@elevator.fi, 040 530 4030.