Elevator

Avoimet valmennukset

Elevator järjestää avoimia valmennuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yrityksestä tai toimialasta riippumatta. Nämä valmennukset tarjoavat tehokkaita työkaluja ja huikeita elämyksiä! Elevatorin valmennuksissa suurta osaa näyttelevät myös itse osallistujat, sillä valmennustemme toimintatapa on työpaja -tyyppinen. Valmennuksissa työstetään paljon osallistujien itse valitsemia aiheita ja haasteita. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi.

Jokaisessa valmennuksessamme kukin osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelmansa, mikä varmistaa valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen.

Huom! Elevatorilla on oikeus taltioida osia valmennuksista (esimerkiksi valokuvin tai videolle). Oikeudet taltioituun materiaaliin ja sen käyttöön jäävät Elevatorille. Taltiointi ei aiheuta mitään muutoksia valmennusten sisältöön.

Radikaali fasilitointi

9.10.2019 ENÄÄ PARI PAIKKAA JÄLJELLÄ
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Ilmiömäinen esiintymistaito

31.10-1.11.2019 Varmista paikkasi ajoissa!
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Fasilitoinnin rautaisannos II

9.-10.12.2019 Varaa paikkasi ajoisssa!
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Räätälöidyt  valmennukset

Elevator tarjoaa yrityksille niin räätälöityjä valmennuksia kuin myös fasilitointia eli tilaisuuksien ohjattua vetämistä. Suosituimpia valmennuksiamme ovat muun muassa Fasilitoinnin perusvalmennus, Tehokas ajankäytön hallinta, Esimies osallistavan palaverin vetäjänä, Tehokkaan etäpalaverin avaimet ja Kyselystä kehitykseen – miten purat kyselyn tulokset niin, että se johtaa toimintaan. Mikä ikinä tarpeesi onkin, kuulemme siitä mielellämme.

Räätälöidyt, yrityskohtaiset valmennukset räätälöimme kuinkin asiakkaan tarpeita vastaaviksi niin sisällöltään kuin kestoltaan.  Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta omalle firmallesi, ota yhteyttä:

Mirko Häyrinen
+358 40 530 4030
mirko@elevator.fi