Elevator

Avoimet valmennukset

Elevator järjestää avoimia valmennuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa yrityksestä tai toimialasta riippumatta. Nämä valmennukset tarjoavat tehokkaita työkaluja ja huikeita elämyksiä! Elevatorin valmennuksissa suurta osaa näyttelevät myös itse osallistujat, sillä valmennustemme toimintatapa on työpaja -tyyppinen. Valmennuksissa työstetään paljon osallistujien itse valitsemia aiheita ja haasteita. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi.

Jokaisessa valmennuksessamme kukin osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelmansa, mikä varmistaa valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen.

Huom! Elevatorilla on oikeus taltioida osia valmennuksista (esimerkiksi valokuvin tai videolle). Oikeudet taltioituun materiaaliin ja sen käyttöön jäävät Elevatorille. Taltiointi ei aiheuta mitään muutoksia valmennusten sisältöön.

Päätöksenteon rautaisannos

Avoin valmennus 9.-10.1.2019 ENÄÄ YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Fasilitoinnin rautaisannos

Avoin valmennus 17.-18.1.2019 ENÄÄ YKSI PAIKKA JÄLJELLÄ
Lue lisää ja ilmoittaudu »

Räätälöidyt  valmennukset

Elevator tarjoaa yrityksille niin räätälöityjä valmennuksia kuin myös fasilitointia eli tilaisuuksien ohjattua vetämistä. Suosituimpia valmennuksiamme ovat muun muassa Fasilitoinnin perusvalmennus, Tehokas ajankäytön hallinta, Esimies osallistavan palaverin vetäjänä, Tehokkaan etäpalaverin avaimet ja Kyselystä kehitykseen – miten purat kyselyn tulokset niin, että se johtaa toimintaan. Mikä ikinä tarpeesi onkin, kuulemme siitä mielellämme.

Räätälöidyt, yrityskohtaiset valmennukset räätälöimme kuinkin asiakkaan tarpeita vastaaviksi niin sisällöltään kuin kestoltaan.  Jos olet kiinnostunut räätälöidystä valmennuksesta omalle firmallesi, ota yhteyttä:

Mirko Häyrinen
+358 40 530 4030
mirko@elevator.fi

Myyntijohtaja Olli Lehtonen
+358 40 539 2226
olli@elevator.fi