Elevator
Mirko Häyrinen

Mirko Häyrinen

Valmentaja

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on kouluttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä koulutuspäivistä aina kokonaisten konsernien strategioiden luomis- ja jalkautusprosesseihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia koulutuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointikoulutukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan koulutukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, johon kuuluu yli 1000 jäsentä. Yhteisössä fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen.

Raiko Häyrinen

Raiko Häyrinen

Valmentaja

Raiko Häyrinen on valmentaja, joka on erikoistunut esiintymistaidon koulutuksiin. Raiko on juontanut yli kaksituhatta radiouutislähetystä STT:n uutisankkurina ja spiikannut lukuisia tv-ohjelmia sekä tv- ja radiomainoksia. Raiko on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän on opiskellut klassista laulua harjoitusoppilaana Sibelius-Akatemiassa ja aikuisopiskelijana Itä-Helsingin musiikkiopistosssa. Raiko on työskennellyt 1990-luvun lopulta alkaen erilaisissa viestinnän ja journalismin tehtävissä ulkoasiainministeriössä, STT-Lehtikuvassa ja Suomen Kansallisoopperassa. Raiko onkin esiintyjänä todellinen esiintymistaidon mestari!

Olli Hämäläinen

Olli Hämäläinen

IT-asiantuntija

Olli Hämäläinen on Elevatorin IT-asiantuntija. Olli vastaa sähköisten järjestelmiemme ja laitteistojemme toimivuudesta. Olli pitää huolen siitä, että Elevatorin valmentajilla on etäpalavereita ja virtuaalifasilitointia koskevissa valmennuksissa käytössään markkinoiden tuoreimmat ja tehokkaimmat työkalut. Ollin erikoisalaa ovat yritysturvallisuuteen liittyvät ratkaisut. Olli on luonut pitkän uran turvallisuusspesialistina, muun muassa Suomen valtion palveluksessa.

Olli Lehtonen

Olli Lehtonen

Valmentaja

Olli Lehtonen on Elevatorin valmentaja. Ollilla on vuosien kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Ollilla on myös pitkä kokemus opetus- ja koulutustyöstä. Olli on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.