Elevator
Mirko Häyrinen

Mirko Häyrinen

Valmentaja

Mirko on valmentaja, joka on kouluttanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä koulutuspäivistä aina kokonaisten konsernien strategioiden luomis- ja jalkautusprosesseihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia koulutuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointikoulutukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan koulutukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, johon kuuluu yli 1000 jäsentä. Yhteisössä fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen.

Ville Stenberg

Ville Stenberg

Myyntijohtaja

Ville toimii Elevatorin myyntijohtajana ja valmentajana. Ville on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran kansainvälisen logistiikan ja asiakaspalvelun parissa esimies- ja asiantuntijatehtävissä. Villen supervoima on saada muut innostumaan ja pitämään katseensa pallossa.