Elevator
Mirko Häyrinen

Mirko Häyrinen

Johtava valmentaja ja toimitusjohtaja

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä valmennuspäivistä aina kokonaisten konsernien strategioiden luomis- ja jalkautusprosesseihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, johon kuuluu yli 1000 jäsentä. Yhteisössä fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen. Koulutukseltaan Mirko on psykologian maisteri. Mirko on Elevatorin johtava valmentaja ja toimitusjohtaja.

+358 40 530 4030
mirko@elevator.fi

Raiko Häyrinen

Raiko Häyrinen

Valmentaja

Raiko Häyrinen on valmentaja, joka on erikoistunut esiintymistaidon valmennuksiin. Raiko on juontanut yli kaksituhatta radiouutislähetystä STT:n uutisankkurina ja spiikannut lukuisia tv-ohjelmia sekä tv- ja radiomainoksia. Häyrinen on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän on opiskellut klassista laulua harjoitusoppilaana Sibelius-Akatemiassa ja aikuisopiskelijana Itä-Helsingin musiikkiopistosssa. Raiko on työskennellyt 1990-luvun lopulta alkaen erilaisissa viestinnän ja journalismin tehtävissä ulkoasiainministeriössä, STT-Lehtikuvassa ja Suomen Kansallisoopperassa. Raiko onkin esiintyjänä todellinen esiintymistaidon mestari!

+358 50 521 8143
raiko@elevator.fi

Olli Hämäläinen

Olli Hämäläinen

IT-asiantuntija

Olli Hämäläinen on Elevatorin IT-asiantuntija. Olli vastaa sähköisten järjestelmiemme ja laitteistojemme toimivuudesta. Olli pitää huolen siitä, että Elevatorin valmentajilla on etäpalavereita ja virtuaalifasilitointia koskevissa valmennuksissa käytössään markkinoiden tuoreimmat ja tehokkaimmat työkalut. Ollin erikoisalaa ovat yritysturvallisuuteen liittyvät ratkaisut. Olli on luonut pitkän uran turvallisuusspesialistina, muun muassa Suomen valtion palveluksessa. Ennen Elevatorin aikaansa Olli on toiminut muun muassa Nokia Networksin palveluksessa IT-tehtävissä.

+358 40 544 1008

Olli Lehtonen

Olli Lehtonen

Valmentaja

Olli Lehtonen on Elevatorin valmentaja. Ollilla on vuosien kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä Suomessa ja ulkomailla. Ollilla on myös pitkä kokemus opetus- ja koulutustyöstä. Olli on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri.