Elevator

Väkevät vuorovaikutustaidot

8.-9.4.2024Ilmoittaudu ajoissa


Haluatko menestyä työelämässä?
Haluatko vaikuttaa ja vakuuttaa haastavissa tilanteissa?
Haluatko nousta karismaattiseksi ja pidetyksi henkilöksi?
Haluatko olla taitava neuvottelija ja hyvä keskustelija?
Haluatko käyttöösi menetelmät, jotka perustuvat vuosien kokemukseen haastavista kohtaamisista ja neuvottelutaitoja vaativista tilanteista?

Mikäli vastauksesi joihinkin näistä edellä mainittuihin kysymyksiin on KYLLÄ, niin tämä kyseinen valmennus on juurikin sinua varten. Tässä valmennuksessa saat ratkaisuja näihin edellä mainittuihin kysymyksiin ja opit viemään vuorovaikutustaitosi aivan uudelle tasolle.

Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa opit
• Luomaan luottamusta
• Luomaan merkityksellisiä ja voimaannuttavia vuorovaikutustilanteita
• Luomaan vuorovaikutteisia palautteenantotilanteita
• Konkreettisen mallin sekä positiiviseen palautteenantoon että haastavien tilanteiden purkamiseen
• Antamaan palautetta haastavissakin tilanteissa tavalla, joka syventää luottamusta ja kannustaa kehittymään
• Haastamaan muut kehittämään omia käsityksiään ja omaa ajatteluaan
• Miten hyödynnät itse saamaasi palautetta kehityksen moottorina

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan aiheita ja haasteita sekä kokeilemaan valmennuksessa opeteltavia menetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi. Jokainen osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelmansa valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen varmistamiseksi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen ja koulutukseltaan psykologian maisteri.

Katso Mirko Häyrisen fasilitointivalmennusten esittelyvideo

Videolla valmennusten osallistujat kertovat itse, mitä mieltä ovat Mirkon valmennuksista.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Elevatorin valmennustilassa, Helsingin Verkkosaaressa osoitteessa Capellanranta 3 LT1,00580 Helsinki. Molempina valmennuspäivinä valmennuksen kesto on kello 9.00-16.30.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautuminen Mirko Häyriselle mirko@elevator.fi tai yllä olevasta painikkeesta "ilmoittadu".

Valmennuksen hinta on 3500€ + alv per osallistuja. Hinta sisältää kahden päivän valmennuksen, kurssimateriaalit, sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina valmennuspäivinä.

Ilmoittauduthan ajoissa. Valmennukseen otetaan mukaan 20 nopeimmin ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue täältä.