Elevator

Rakentava palautteenanto

Avoin valmennus: 11.12.2018 ENÄÄ MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ


Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa opit
• Antamaan palautetta haastavissakin tilanteissa tavalla, joka kannustaa kehittymään
• Luomaan palautteenantotilanteista tavoitteellisia ja ratkaisukeskeisiä
• Luomaan yhteisen ymmärryksen palautteen vastaanottajan kanssa
• Haastamaan palautteen vastaanottajan itse reflektoimaan toimintaansa
• Konkreettisen mallin sekä positiiviseen palautteenantoon että haastavien tilanteiden purkamiseen
• Varmistamaan, että palautteenanto johtaa jäätymisen sijaan kehitykseen

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi. Jokainen osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelmansa valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen varmistamiseksi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä valmennuspäivistä aina kokonaisten konsernien strategioiden luomis- ja jalkautusprosesseihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen. Koulutukseltaan Mirko on psykologi. Ennen uraansa valmentajana Mirko on toiminut muun muassa kansainvälisen yrityksen toimitusjohtajana. Mirko on Elevatorin johtava valmentaja ja toimitusjohtaja.

Katso valmentajan esittäytymisvideo

Videolla valmennusten osallistujat kertovat itse, mitä mieltä ovat Mirkon valmennuksista.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään 11.12.2018 kello 9.00-16.30 Elevatorin valmennustilassa, Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Birger Kaipiaisen katu 4C.

Ilmoittautuminen ja hinta

Tiedustelut valmentaja Mirko Häyriselle mirko@elevator.fi ja puhelimitse +358 40 530 4030.

Valmennuksen hinta on 1400 € + alv. Hinta sisältää päivän valmennuksen, kurssimateriaalit sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin valmennuspäivänä.

Valmennukseen otetaan mukaan vain 25 nopeimmin ilmoittautunutta eli paikka kannattaa varata ajoissa.

Lue täältä.