Elevator

Radikaali fasilitointi

27.5.2020 Varmista paikkasi ajoissa - kaikki edelliset toteutukset myyty loppuun kuukausia ennen valmennuksen ajankohtaa


Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa käsitellään ryhmäprosessien, kuten kokousten, tehostamista fasilitoinnin uusimmilla ideoilla ja työkaluilla. Jos olet kyllästynyt vetämään kokouksia ja työpajoja samoilla vanhoilla kaavoilla ja työkaluilla, tämä valmennus on juuri sinua varten. Tässä valmennuksessa opit vauhdikkaita ja radikaaleja työkaluja, joilla voit korvata perinteisiä tapoja tehdä asioita kokouksissa, työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa. Uskallatko osallistua? Älä tule tähän valmennukseen, jos pelkäät uusia kokemuksia!

Valmennuksessa opit seuraavat työkalut

• Onnistuneen kohtaamisen kaava: – työkalu onnistuneiden tilaisuuksien rakentamiseen
• Kuka on sankarisi – aivan uudenlainen menetelmä luottamuksellisen ilmapiirin luomiseen
• Mix’n’match – menetelmä eri näkökulmien yhdistämiseen ja yhteisen dialogin luomiseen
• Odotusten listaus – aloittamisen klassikko, jolla varmistat yhteisen ymmärryksen tavoitteista - tällä kertaa tuoreella tavalla toteutettuna
• Pakotetut yhteydet – FBI:n panttivankineuvotteluissa käyttämä taktiikka minkä tahansa neuvottelun maaliin viemiseen - ja haastavien osallistujien kanssa sopimiseen
• Circle of Ideas – huikean nopea työkalu vaihtoehtoisten ratkaisujen tuottamiseen
• Shuffle – salamannopea työkalu ratkaisujen tuottamiseen, vaihtoehtojen arviointiin ja parhaiden ratkaisujen valitsemiseen
• Viisi sormea – nopea ja yksinkertainen mutta informatiivinen valintatekniikka
• Positiivisen palautteen seremonia – mainio tapa lopettaa myönteisissä merkeissä

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan aiheita ja haasteita sekä kokeilemaan valmennuksessa opeteltavia menetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen ja koulutukseltaan psykologian maisteri.

Katso valmentajan esittäytymisvideo

Videolla valmennusten osallistujat kertovat itse, mitä mieltä ovat valmennuksista.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Elevatorin valmennustilassa, Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Birger Kaipiaisen katu 4. Valmennuksen kesto on kello 9.00-16.30.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautumiset valmentaja Mirko Häyriselle mirko@elevator.fi ja puhelimitse +358 40 530 4030.

Valmennuksen hinta on 2500€ + alv. Valmennus on yhden päivän mittainen.

Aikaisen ilmoittautujan etu

Varaamalla paikan valmennuksessa 25.10.2019 mennessä, saat valmennuksen erikoishintaan 1499€ + alv. per osallistuja. Tämä tarjous ei vaikuta valmennuksen aiemmin tai myöhemmin ostaneiden hinnoitteluun.

Valmennukseen otetaan mukaan vain 25 nopeimmin ilmoittautunutta eli paikka kannattaa varata ajoissa.

Lue täältä.