Elevator

Radikaali fasilitointi

17.-18.5.2021 KAKSI PAIKKAA JÄLJELLÄ


Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa käsitellään ryhmäprosessien, kuten kokousten, tehostamista fasilitoinnin uusimmilla ideoilla ja työkaluilla. Jos olet kyllästynyt vetämään kokouksia ja työpajoja samoilla vanhoilla kaavoilla ja työkaluilla, tämä valmennus on juuri sinua varten. Tässä valmennuksessa opit vauhdikkaita ja radikaaleja työkaluja, joilla voit korvata perinteisiä tapoja tehdä asioita kokouksissa, työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa. Uskallatko osallistua? Älä tule tähän valmennukseen, jos pelkäät uusia kokemuksia!

Valmennuksessa opit seuraavat työkalut

•Mestarifasilitaattorin keskeisin ominaisuus – ja miten sitä voi kehittää
• Onnistuneen kohtaamisen kaava: – työkalu onnistuneiden tilaisuuksien rakentamiseen
•High Five – aivan uudenlainen menetelmä ryhmän lämmittämiseen ja yhteisen todellisuuden luomiseen
• Mix’n’match – menetelmä eri näkökulmien yhdistämiseen ja yhteisen dialogin luomiseen
• Odotusten listaus – aloittamisen klassikko, jolla varmistat yhteisen ymmärryksen tavoitteista - tällä kertaa tuoreella tavalla toteutettuna
• Pakotetut yhteydet – FBI:n panttivankineuvotteluissa käyttämä taktiikka minkä tahansa neuvottelun maaliin viemiseen - ja haastavien osallistujien kanssa sopimiseen
• Circle of Ideas – huikean nopea työkalu vaihtoehtoisten ratkaisujen tuottamiseen
• Onnistumiskokemusten analyysi – ongelmanratkaisutyökalu, jolla ratkaisut rakennetaan onnistumiskokemuksia analysoimalla
• Toiminnan ensi askeleet – avain toimenpiteiden käytäntöön viemiseen
• Shuffle – salamannopea työkalu ratkaisujen tuottamiseen, vaihtoehtojen arviointiin ja parhaiden ratkaisujen valitsemiseen
• Viisi sormea – nopea ja yksinkertainen mutta informatiivinen valintatekniikka
• Positiivisen palautteen seremonia – mainio tapa lopettaa myönteisissä merkeissä

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan aiheita ja haasteita sekä kokeilemaan valmennuksessa opeteltavia menetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi. Jokainen osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelman valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen varmistamiseksi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen ja koulutukseltaan psykologian maisteri.

Katso valmentajan esittäytymisvideo

Videolla valmennusten osallistujat kertovat itse, mitä mieltä ovat valmennuksista.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Elevatorin valmennustilassa, Helsingin Arabianrannassa, osoitteessa Birger Kaipiaisen katu 4C. Molempina valmennuspäivinä valmennuksen kesto on kello 9.00-16.30.

Jos koronaviruspandemian aiheuttamat rajoitukset sitä edellyttävät, toteutamme valmennuksen etänä Zoom –sovelluksen kautta.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautuminen valmentaja Mirko Häyriselle mirko@elevator.fi tai yllä olevasta painikkeesta "ilmoittadu".

Valmennuksen hinta on 3000€ + alv per osallistuja. Hinta sisältää kahden päivän valmennuksen, kurssimateriaalit ja Mirko Häyrisen 80 -sivuisen Mestarifasilitaattorin työkalut -teoksen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina valmennuspäivinä.

Ilmoittauduthan ajoissa. Valmennukseen otetaan mukaan 15 nopeimmin ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidämme ryhmäkoon pienenä varmistaaksemme osallistujien turvallisuuden koronavirusepidemiasta huolimatta

Lue täältä.