Elevator

Radikaali fasilitointi

29.5.2019 LOPPUUNMYYTY


Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa käsitellään ryhmäprosessien, kuten kokousten, tehostamista fasilitoinnin uusimmilla ideoilla ja työkaluilla. Jos olet kyllästynyt vetämään kokouksia ja työpajoja samoilla vanhoilla kaavoilla ja työkaluilla, tämä valmennus on juuri sinua varten. Tässä valmennuksessa opit vauhdikkaita ja radikaaleja työkaluja, joilla voit korvata perinteisiä tapoja tehdä asioita kokouksissa, työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa. Uskallatko osallistua? Älä tule tähän valmennukseen, jos pelkäät uusia kokemuksia!

Valmennuksessa opit seuraavat työkalut

• Onnistuneen kohtaamisen kaava: – työkalu onnistuneiden tilaisuuksien rakentamiseen
• Mix’n’match – Menetelmä eri näkökulmien yhdistämiseen ja yhteisen dialogin luomiseen
• Pakotetut yhteydet – Luovuuden kulmakivi
• SCAMPER – Työkalu uusien näkökulmien ja ideoiden tuottamiseen
• Circle of Ideas – Huikean nopea työkalu vaihtoehtoisten ratkaisujen tuottamiseen
• Chaordism – Menetelmä, jolla korvaat perinteisen fläppitaululta toiselle saapastelun vauhdikkaalla ja toimivalla tavalla
• The Key To Closing – FBI:n panttivankineuvotteluissa käyttämä taktiikka minkä tahansa neuvottelun maaliin viemiseen - ja haastavien osallistujien kanssa sopimiseen

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan aiheita ja haasteita sekä kokeilemaan valmennuksessa opeteltavia menetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen ja koulutukseltaan organisaatiopsykologi. Ennen uraansa valmentajana Mirko on toiminut muun muassa kansainvälisen yrityksen toimitusjohtajana. Mirko on valmennusyritys Elevatorin johtava valmentaja ja toimitusjohtaja.

Katso valmentajan esittäytymisvideo

Videolla valmennusten osallistujat kertovat itse, mitä mieltä ovat valmennuksista.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautumiset valmentaja Mirko Häyriselle mirko@elevator.fi ja puhelimitse +358 40 530 4030.

Valmennuksen hinta on 2000 € + alv. Valmennus on yhden päivän mittainen.

Valmennukseen otetaan mukaan vain 30 nopeimmin ilmoittautunutta eli paikka kannattaa varata ajoissa.

Lue täältä.