Elevator

Radikaali fasilitointi

24.-25.10.2022 ENÄÄ MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ


Valmennuksen tavoitteet

Tässä valmennuksessa käsitellään ryhmäprosessien, kuten kokousten, tehostamista fasilitoinnin uusimmilla ideoilla ja työkaluilla. Jos olet kyllästynyt vetämään kokouksia ja työpajoja samoilla vanhoilla kaavoilla ja työkaluilla, tämä valmennus on juuri sinua varten. Tässä valmennuksessa opit vauhdikkaita ja ilmiömäisiä työkaluja, joilla voit korvata perinteisiä tapoja tehdä asioita kokouksissa, työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa. Uskallatko osallistua? Älä tule tähän valmennukseen, jos pelkäät uusia kokemuksia!

Valmennuksessa opit seuraavat työkalut

•Mestarifasilitaattorin keskeisin ominaisuus – ja miten sitä voi kehittää
• Onnistuneen kohtaamisen kaava: – työkalu onnistuneiden tilaisuuksien rakentamiseen
• High Five – aivan uudenlainen menetelmä ryhmän lämmittämiseen ja yhteisen todellisuuden luomiseen
• Kuka on sankarisi – aivan uudenlainen menetelmä luottamuksellisen ilmapiirin luomiseen
• Odotusten listaus – aloittamisen klassikko, jolla varmistat yhteisen ymmärryksen tavoitteista
• Ratkaisujen metsästys – tehokas ja osallistava menetelmä ryhmän tietotaidon yhdistämiseen
• Speed Dating – salamannopea menetelmä ryhmän virittämiseen
• Simulaatio – työkalu taitojen hiomiseen mestarilliselle tasolle
• Jana – menetelmä ryhmän virittämiseen ja näkymättömien asioiden mittaamiseen
• Onnistumiskokemusten analyysi – työkalu, jolla ratkaisut rakennetaan onnistumiskokemuksia analysoimalla
• Toiminnan ensi askeleet – avain toimenpiteiden käytäntöön viemiseen
• Shuffle – salamannopea työkalu ratkaisujen tuottamiseen, vaihtoehtojen arviointiin ja parhaiden ratkaisujen valitsemiseen
• Viisi sormea – nopea ja yksinkertainen mutta informatiivinen valintatekniikka
• Positiivisen palautteen seremonia – mainio tapa lopettaa myönteisissä merkeissä

Valmennustapa

Valmennuksen toimintatapa on työpaja – tyyppinen. Osallistujat pääsevät työstämään itse valitsemiaan aiheita ja haasteita sekä kokeilemaan valmennuksessa opeteltavia menetelmiä. Tarkoitus on oppia tekemällä ja muuttaa osallistujien osaaminen tekemiseksi. Jokainen osallistuja rakentaa henkilökohtaisen aikataulutetun toimintasuunnitelman valmennuksen oppien käyttöönoton ja henkilökohtaisen kehityksen varmistamiseksi.

Valmentaja

Valmennuksen onnistumisesta vastaa Mirko Häyrinen.

Mirko Häyrinen on valmentaja, joka on valmentanut kymmeniä tuhansia ihmisiä ja vetänyt pitkälti yli 2000 tilaisuutta – yksittäisistä kokouksista ja valmennuksista aina kokonaisten konsernien strategioiden jalkautusprosesseihin ja henkilöstökyselyn purkuihin asti.

Mirko on karismaattinen valmentaja, joka vetää vaikuttavia valmennuksia. Mirko sytyttää osallistujissa halun kehittyä ja kukoistaa. Mirko saa osallistujajoukon innostumaan, motivoitumaan ja sitoutumaan. Mirkon erikoisalaa ovat fasilitointivalmennukset, tehokkaan ajankäytön hallinnan valmennukset ja erilaisten tilaisuuksien fasilitointi.

Mirko johtaa Suomen Fasilitoinnin Mestarit –yhteisöä, jossa fasilitoinnin ammattilaiset keskustelevat työryhmän johtamisen haasteista, onnistumisista ja metodologioista sekä kehittävät osaamistaan fasilitoinnin saralla. Mirko on IAF:n (International Association of Facilitators) jäsen ja koulutukseltaan psykologian maisteri.

Katso valmentajan esittäytymisvideo

Videolla valmennusten osallistujat kertovat itse, mitä mieltä ovat valmennuksista.

Aika ja paikka

Valmennus järjestetään Elevatorin valmennustilassa, Helsingin Verkkosaaressa, osoitteessa Capellanranta 3 F, 00580 Helsinki. Molempina valmennuspäivinä valmennuksen kesto on kello 9.00-16.30.

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittautuminen toimitusjohtaja Ville Stenbergille ville.stenberg@elevator.fi tai yllä olevasta painikkeesta "ilmoittadu".

Valmennuksen hinta on 3500€ + alv per osallistuja. Hinta sisältää kahden päivän valmennuksen, kurssimateriaalit ja Mirko Häyrisen 80 -sivuisen Mestarifasilitaattorin työkalut -teoksen sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin molempina valmennuspäivinä.

Ilmoittauduthan ajoissa. Valmennukseen otetaan mukaan 20 nopeimmin ilmoittautunutta ilmoittautumisjärjestyksessä. Pidämme ryhmäkoon pienenä varmistaaksemme osallistujien turvallisuuden koronavirusepidemiasta huolimatta

Lue täältä.